Nu alvast reserveren?

Prijzen en vroegboeken

Profiteer van de Vroeg-boek-korting bij Italiaansevakantie.nl

Veel van onze accommodaties zijn ieder jaar weer snel volgeboekt. Daarom kun je er maar beter alvast vroeg bij zijn! Nu is er nog alle keuze en kan je daardoor maximaal profiteren van onze vroegboek aanbiedingen!

Al zijn jouw vakantiedagen nog niet bekend, reserveren kan alvast wel! Wijzigen en annuleren kunnen wij zo voor je regelen en je  hebt nog ruim de tijd! Zo bent jij alvast zeker van een comfortabele accommodatie op jouw favoriete camping.

 

  

Selecteer hieronder jouw reisdata en reserveer alvast jouw favoriete plekje!

 

Prijzen

Italiaansevakantie.nl houdt van duidelijkheid. Daarom zijn de prijzen en kosten op de reserveringsbevestiging gewoon de totaalprijzen voor het huren van de safaritent of mobile-home. Wat kan je aan kosten op deze reserveringsbevestiging verwachten?

Huur van de accommodatie: Dit is de totale huurprijs van de door jou gereserveerde accommodatie in de door jou gestelde reistijd/vakantieperiode.

Toeristenbelasting: op al onze bestemmingen betaalt u zelf nog de toeristenbelasting apart bij de receptie van de camping. Helaas kan italiaansevakantie.nl deze lokale belasting niet op zich nemen. U betaalt de toeristenbelasting dus zelf bij aankomst op al onze bestemmingen.

Aankomst en Vertrek: Wij zijn trots dat u bij ons flexibel kunt boeken.In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten en mobile-homes alleen aan-eensluitend verhuurd, vraagt u naar de mogelijkheden. Op slechts enkele campings is dit niet mogelijk, hier kunt u op vrijdag of maandag terecht. Dit kunt u per camping bekijken bij het hiervoor bestemde reserveringsformulier onderaan de pagina van de desbetreffende camping. Heeft u nog een vraag? Neemt u gerust even contact op met Italiaansevakantie.nl zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden.
 

Aankomst: na 15.00 uur/hoogseizoen na 16.00u tot 20.00u
Vertrek: vanaf 9.00u doch uiterlijk voor 10.00 uur

Bij afwijkende aankomst en vertrek tijden kan het zo zijn dat de camping u hier een bijdrage voor rekent, denkt u aan s nachts aankomen of vertrekken!

Borg: Op al onze campings hanteren wij een borg.  Deze innen wij via de camping. Deze krijgt u ook weer terug op de camping!

Schoonmaak: Om te zorgen dat ook de gasten na uw bezoek een opgeruimde en schoongemaakte tent aantreffen rekenen wij een kleine bijdrage. Dit is een gemiddelde bijdrage van €45,00 euro. Dit is niet van toepassing op al onze campings. Kijkt u goed bij de door u geselecteerde camping.

Reserveringskosten: Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen verwerken en te registreren, u de garantie kunnen geven dat uw boeking definitief is vragen wij een kleine bijdrage dit is voor het jaar 2021 € 4,50 p/p voor een verblijf langer dan 3 nachten.

Welke kosten zijn inclusief?

Gebruik van elektriciteit, gebruik koelkast, gebruik airco indien aanwezig, gebruik kachel indien aanwezig, gebruik beddengoed, gerbuik tv, gebruik fietsen, kleine breuk en verlies, gebruik gas, milieuheffing en eventuele andere diverse lokale heffingen, calamiteitenfonds, het meebrengen van uw huisdier(en) indien toegestaan en uiteraard de kindervoorzieningen.

Mocht u speciale wensen hebben dan bekijken we de eventueel daaruit voortvloeiende kosten per situatie!

Hier treft u ook een handig overzicht van alle schoolvakanties per regio: schoolvakanties.

Italiaansevakantie.nl voor uw kampeer of camping vakantie in Italië!

De prijzen zijn exclusief eventuele voorzieningen op de camping die apart verhuurd worden, eigen vervoer en eigen reis- en annuleringsverzekering (Mogelijk af te sluiten via italiaansevakantie.nl)